INFORMATIE


Vertrektijden tours naar keuze (in overleg)

  

MAIL ONS VOOR MEER INFORMATIE

  Of bel Mariëlle  Tel. +31(6) 52075451

WEERSVOORSPELLING
In principe gaat de tour altijd door tenzij de weersvoorspellingen flinke regenbuien en/of harde wind aangeven kan HaarlemHopper de tour annuleren. Het moet uiteraard wel leuk blijven voor iedereen ;-) Bij annulering door extreme weersomstandigheden wordt het boekingsbedrag netjes teruggestort of kan je direct een andere datum boeken en blijft de betaling geldig. 

ANNULERING TOURS
Tot uiterlijk 24 uur van tevoren kan je de tour kosteloos annuleren.

 

 

 

 

 

UW EN ONZE VEILIGHEID
Wij doen er uiteraard alles aan om er een veilige tour van te maken. De chauffeur heeft jarenlange rijervaring en is bezit van een geldig rijbewijs. Wij zullen je verplichten om tijdens de hele tour een veiligheidsgordel om te doen en vast te maken. Tijdens de tour rijden we op de openbare weg samen met andere weggebruikers. Mocht er per ongeluk iets gebeuren onderweg dan zullen wij handelen zoals de wet dit voorschrijft.

 

ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN

Mocht de E-TukTuk vlak voor of tijdens de huurperiode/overeenkomst, door een technische storing of door andere omstandigheden, niet de openbare weg op kunnen dan heeft HaarlemHopper ten alle tijden het recht om de overeenkomst te annuleren. De overeengekomen huurprijs of aanbetaling welke reeds is voldaan door opdrachtgever, zal door HaarlemHopper aan opdrachtgever worden terugbetaald. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen risico van de opdrachtgever.